Biçerli'den Milli Eğitim Müdürü Selamet'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Biçerli'den Milli Eğitim Müdürü Selamet'e Ziyaret

Biçerli\'den Milli Eğitim Müdürü Selamet\'e Ziyaret

Yetişkin Öğrenme Projesi kapsamında düzenlenen "Yetişkin Eğitiminin Önemi" seminerinin açılış programı sonrasında Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve Grup Başkanı Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet’i makamında ziyaret etti.

28.01.2014 14:20

Yetişkin Öğrenme Projesi kapsamında düzenlenen "Yetişkin Eğitiminin Önemi" seminerinin açılış programı sonrasında Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve Grup Başkanı Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'i makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Selamet, ziyarette Genel Müdür Mustafa Kemal Biçerli'ye Hayat Boyu Öğrenme kapsamında Adana'da yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Genel Müdür Biçerli, verilerin sağlam ve titizlikle tutulmasından memnun olduğunu ve sürekli göç alan bir şehirde bu denli ciddi çalışmalarından ötürü İl Milli Eğitim Müdürü Selamet'e teşekkür ederek, "Toplumun hemen her kesiminden, hayat boyu öğrenme hizmetlerine yönelik talep ve beklentilerde büyük bir artış olmaya başladı. Adana olarak yetişkin eğitiminde sürekli artan sistemli çalışmalarınız bizleri fazlasıyla mutlu etti. Gösterdiğiniz üstün gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Grup Başkanı Ahmet Vefa Güler ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, toplantı salonunda Milli Eğitim Yöneticileri ve Bölüm Şefleriyle bir görüşme yaptı.

Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın selamlarını iletip, Bakanlığın eğitim politikaları hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ise, Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli'nin ziyaretinden onur duyduklarını belirterek, "Başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı olmak üzere, Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli'ye ilimize verdikleri desteklerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ziyaret, Genel Müdür Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli'nin Şeref Defteri'ni imzalamasıyla son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biçerli'den Milli Eğitim Müdürü Selamet'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement