Biçerli, Müzik Grubuna Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Biçerli, Müzik Grubuna Hayran Kaldı

Biçerli, Müzik Grubuna Hayran Kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Edirne’de bulunan Fevzipaşa İlkokul’unu ziyaret ederek, okulun müzik grubuna hayran kaldı.

06.02.2014 15:13

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Edirne'de bulunan Fevzipaşa İlkokul'unu ziyaret ederek, okulun müzik grubuna hayran kaldı.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı yaptığı açıklamada Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Biçerli'yi ağırladıklarını belirterek, "Okulumuzda kurduğumuz müzik grubunun çalışmalarını inceleyerek, çok beğendi. Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve ekibi ile birlikte Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Kozan da ziyarette yer aldı. Kurmuş olduğumuz 'Coşansu ritim gurubu'ndaki 22 kişilik bir ekiple müzikte yeni bir anlayış oluşturduk. Hoş ve sıcak karşılamanın ardından müzik gurubumuz misafirlerimize kısa bir konser verip hoş ve güzel anlar geçirmesini sağladık. Hayat Boyu Öğrenme Genel müdürü çalışmalarımızı inceleyerek hayranlığını gizleyemedi" dedi.

Ziyaretler kapsamında Okul Müdürlüğü tarafından misafirlere, Edirne'ye özgü hediyeler takdim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biçerli, Müzik Grubuna Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement