Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Bigalı yağlı güreşçi Salih Altınkaya'ya kispet hediye edildi.

17.12.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigalı yağlı güreşçi Salih Altınkaya'ya kispet hediye edildi.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, belediye adına güreşen ve turnuvalarda derece kazanan Altınkaya için kispet ustası İrfan Şahin'den bir kispet dikmesi ricasında bulundu.

Yeni diktiği kispeti Altınkaya'ya veren Şahin, güreşçinin başarılarının devamını diledi.

Hediyesini alan Altınkaya ise Belediye Başkanı Işık'ın her konuda yardım ettiğini, kispet, araç ve malzeme desteğini esirgemediğini kaydetti.

Öğrencilerde çevre projesi

Sakarya İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, çevre bilincini uyandırmak adına sınıf öğretmenleri Emine Girgin önderliğinde "temiz sınıf, temiz okul, temiz çevre" sloganıyla proje başlattı.

Projenin duyurulması için Biga Belediyesiyle işbirliği yapan öğrenciler Belediye Başkanı İsmail Işık'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Işık, öğrencileri tebrik edip, "Sizler gibi duyarlı öğrenciler beni çok mutlu ediyor. Temiz okul, temiz sınıf ve temiz çevre projesi duyarlılığı arttırmak için çok önemli bir adım. Projenizi destekliyor ve çalışmalarınızın durmadan devam ettirilmesini istiyorum. Benim de ilk hedefim temiz bir Biga'ydı. Çalışmalarımızı o yönde yaparak Biga'yı temiz bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement