Bilecik Alperen Ocakları'ndan Çakıroğlu, Arslan ve Yazıcıoğlu İçin Mevlid-i Şerif - Son Dakika
Yerel

Bilecik Alperen Ocakları'ndan Çakıroğlu, Arslan ve Yazıcıoğlu İçin Mevlid-i Şerif

Bilecik Alperen Ocakları\'ndan Çakıroğlu, Arslan ve Yazıcıoğlu İçin Mevlid-i Şerif

Bilecik Alperen Ocakları, Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları mensubu Fırat Çakıroğlu, katledilen Özgecan Aslan ile Fidan Yazıcıoğlu adına Mevlid-i Şerif okuttu.

23.02.2015 11:08

Bilecik Alperen Ocakları, Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları mensubu Fırat Çakıroğlu, katledilen Özgecan Aslan ile Fidan Yazıcıoğlu adına Mevlid-i Şerif okuttu.

Merkez Şerifpaşa Camisi'nde dünkü akşam ve yatsı namazları arasında okutulan Mevlit-i Şerif sonrası açıklama yapan Bilecik Alperen Ocakları Başkanı Turgay Yıldız, 'cennet annelerin ayakları altındadır' sözüne katıksız inanan ve annelere her zaman saygı gösteren, onları canlarından bir parça görüp seven bir millet olduklarını belirtti. Yıldız, "Bizler inandığımız bu yolda Türk İslam sevdasını yüreğimize nakşeden sevgili büyüğümüz, ağabeyimiz, liderimiz şehit olduğuna canı gönülden inandığımız siyasi görüşü ne olursa olsun 76 milyonun gönlünde yer edinebilmiş bir sevgi adamı. Rahmetli Muhsin başkanımızın çok kıymetli annesi Fidan annemizin ölüm haberi bizleri derinden üzmüştür. Cenab-ı Allah gani gani rahmet eylesin. Peygamber Efendimiz komşu eylesin" dedi.

"HUNHARCA KATLEDİLEN KATLEDİLEN KARDEŞLERİMİZ"

Yakın zamanda katledilen Özgecan Aslan'ın acısının yüreklerinde tazeliğini korumakta olduğunu belirten Yıldız, "Rahmetli Muhsin Başkan'ın son miting konuşmasındaki sözleri olan, 'inşallah yakın zamanda idam cezası geri gelir. İslam da kısas vardır. Kısasta sözünü sizler için hayat vardır ey akıl sahipleri, belki böylece Allah'tan korkarsınız' bugünü fazlasıyla anlatıyor. Ayet-i Kerimesinde yüce Allah'ın emri mutlaktır. Tekrar bu vesileyle hunharca katledilen Özgecan Aslan kardeşimizin ailesine baş sağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar ihsan eylesin" dedi.

Mevlit çıkışında cemaate gül suyu ve çikolata ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Alperen Ocakları'ndan Çakıroğlu, Arslan ve Yazıcıoğlu İçin Mevlid-i Şerif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement