Bilecik Belediyesi Atatürk'ün Sevdiği Türküleri Halkla Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Atatürk'ün Sevdiği Türküleri Halkla Buluşturdu

Bilecik Belediyesi Atatürk\'ün Sevdiği Türküleri Halkla Buluşturdu

Bilecik Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümünde, Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar programına vatandaşlar ile birlikte katıldı. Programda, Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirilirken, yapay zeka ile Atatürk'ün sesinden İki Keklik türküsü çalındı ve Atatürk'ün fotoğrafları ile bir video izleyiciye sunuldu. Bülbülüm Altın Kafeste, Kimseye Etmem Şikayet gibi daha fazla türkü de programa dahil edildi. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, programda Atatürk'ün sevdiği şarkılara eşlik ederek, Atatürk'ün fikir ve devrimlerine olan bağlılığın pekiştirildiğini belirtti.

11.11.2023 11:56  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi Atatürk'ün sevdiği türküleri halkla buluşturdu.

Bilecik Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümünde, Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar programına vatandaşlar ile birlikte katıldı. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Atatürk'ün sevdiği şarkılara eşlik ederek programı izledi.

Programın en etkileyici ve duygusal anı ise yapay zeka ile yapılan Atatürk'ün sesinden İki Keklik türküsünün çalmasıyla yaşandı. İki Keklik türküsü çalarken aynı anda Atatürk'ün fotoğrafları ile bir video izleyiciye sunuldu.

Bülbülüm Altın Kafeste, Kimseye Etmem Şikayet ve daha fazla türküleri ile devam eden programa katılım oldukça fazlaydı. Başkan V. Subaşı, "Ulu Önderimizi sevdiği şarkılarla andık, onun fikir ve devrimlerine olan bağlılığımızı hep birlikte pekiştirdik. Atamızı sonsuz sevgi ve özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Atatürk'ün Sevdiği Türküleri Halkla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement