Bilecik'te, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendika temsilcileri, "Kamuda Kıyafet Serbestliği" Kampanyası kapsamında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.
Memur-Sen Bilecik Temsilcisi Güray Karamankaya, yaptığı açıklamada, özellikle çeşitli koşul ve birimlerde görev yapan kamu görevlilerinin kıyafet zorunluluğu sebebiyle çalışmalarının zorlaştığını iddia etti.
Karamankaya, düzenlenen kampanya kapsamında, Bilecik merkezinde çok kısa sürede 3 bin imzaya ulaştıklarını ve kampanyaya sivil toplum kuruluşlarından da destek geldiğini söyledi.
Yağcı da sivil toplum kuruluşlarının günümüz Türkiye'sinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirterek, insanların haklarını özgürce arayabilmesi noktasında sivil toplum kuruluşlarının hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi.
İnsanların bir kalıba sokularak, çalışmak zorunda bırakılmaması gerektiğini anlatan Yağcı, özgürlükten yana olan Türk halkının da projeye kısa sürede verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Yağcı, kampanya formuna imza atarak destek verdi.
Muhabir: Mehmet Candikmen/ Mesut Tankulu
Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Bilecik Belediyesi'nden 'Kamuda Kıyafet Serbestliği Kampanyası'Na Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?