Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Halk Eğitimi Merkezi'nde eğitmen ve kursiyerlerle bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam ile görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ayrıca, diğer bir merkezi de ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu, sınıfları gezerek eğitmenler ve kursiyerlerle sohbet etti.

18.03.2024 16:32  Güncelleme: 16:36

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Halk Eğitimi Merkezinde eğitmen ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları ile Kasımpaşa Mahallesi'nde hizmet veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam ile bir süre görüşen Başkan Bakkalcıoğlu, Susam'a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Sınıfları da gezen Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler, eğitmenlerle ve kursiyerlerle sohbet etti.

4 Eylül Mahallesi'ndeki Halk Eğitimi Merkezi binasını da ziyaret eden Bakkalcıoğlu, sınıfları gezerek eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya geldi, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement