Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinliği

Etkinliği kapsamında Gazipaşa Mahallesi'nde iftar verildi.

19.07.2014 12:02

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüller iftar sofrasında" etkinliği kapsamında Gazipaşa Mahallesi'nde iftar verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile katıldığı iftarda yaptığı konuşmada, dünyanın dört bir yanında, Müslümanların sıkıntılar ve savaşlar içinde olduğunu hatırlatarak, burada rızkın şükrünü, onlar için dua  ve yardım ederek yapmaları gerektiğini söyledi.

Ramazanın birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Şehrimizde birliğimizi, beraberliğimizi, sevgimizi ve kardeşliğimizi pekiştirme noktasında böyle güzel bir gelenekte bir araya geldik. Dünyanın dört bir yanında Müslüman coğrafyasındaki kardeşlerimiz büyük sıkıntılar içindeler. Bizler buradaki rızkın şükrünü, onlar için dua ve yardım ederek yapmalıyız. Rabbim dünyanın her noktasında, sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimize kolaylıklar ve huzur versin, zalimlerin zulmünden kurtarsın. Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Sevgi, tükenmeyen sermayemizdir. Onun için her zaman birbirimizi sevmeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde birbirimize hoşgörülü olmalıyız."

Osmangazi Ortaokulu Bahçesinde ilahilerin seslendirildiği programda, çocuklar için oyun grupları kuruldu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Gönüller İftar Sofrasında' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement