Bilecik'te Yeni Atanan Öğretmenler İçin Uyum Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Yeni Atanan Öğretmenler İçin Uyum Eğitimi

Bilecik\'te Yeni Atanan Öğretmenler İçin Uyum Eğitimi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman Bilecik il merkezine yeni atanan 58 öğretmen için, Uyum Eğitimi Programı düzenledi.

13.09.2013 12:08  Güncelleme: 12:11

Bilecik'e il merkezine yeni atanan 58 öğretmen için, katılış işlemlerinin ardından Atatürk İlkokulu toplantı salonunda Uyum Eğitimi Programı düzenlendi.

Toplantıda Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman genç öğretmenlere hitap etti. Şişman, 'Görevimiz namusumuzdur' bilinciyle hareket edilmesi tavsiyesinde bulunarak "Sizin gibi öğretmen olmak için sıra bekleyenleri hatırlayın, görevinizi sevin, mesleğinizi kucaklayın, öğrencileriniz sizi sevsin, sizi kucaklasın, size güvensin. Eğitim demek iyi insan yetiştirmektir. Etrafınızdaki yanlışları örnek almayın. Kendinizi sürekli yenileyin. Bu günün dünyasında bilim güçlü. Ben 15 yıl öğretmenlik yaptım Yerimiz her zaman doldurulur. Mesleğinize aşık olursanız başarı oranınızda o kadar artar" şeklinde konuştu.

Toplantıda, genç öğretmenleri temsilen iki öğretmene Bilecik'i tanıtan broşürler ve çiçek takdim edildi. Eğitim programının Bilecik'teki kurumların ziyaret edilmesi, önemli tarihi ve turistik mekanların gezilmesi ile son bulacağı belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Yeni Atanan Öğretmenler İçin Uyum Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement