Bilim Heyeti Antikkent Hasankeyf İlçesindeydi - Son Dakika
Yerel

Bilim Heyeti Antikkent Hasankeyf İlçesindeydi

Bilim Heyeti Antikkent Hasankeyf İlçesindeydi

Aralarında emekli müsteşarların ve üst düzey bürokratların da yer aldığı "Bilim Komitesi" Batmanın Hasankeyf ilçesine geldi.

28.04.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim heyeti Hasankeyf'teydi

Hasankeyf Belediye Başkanı A. Vahap Kusen, Bilim heyetine sitem etti.

Orman ve Su İşleri bakanlığınca oluşturulan "Bilim heyeti" Hasankeyf Belediye Başkanı A. Vahap Kusen'i ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgiler verdiler.

Emekli müsteşar Hasan Zuhuri Sarıkaya, Prof. Dr. Mustafa Eldemir, Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, Eski DSİ. Daire Başkanı Turan Hazar, Prof. Dr. İlter Turan, Doç. Dr. Tamer Yiğit, DSİ. Şube müdürü Mehmet Balüken, DSİ. Bölge müdürlüğü ile diğer görevlilerden oluşan heyet Batmanın Hasankeyf ilçesine gelerek yeni yerleşim alanında incelemelerde bulunduktan sonra Belediye Başkanının odasına geçtiler.

"HASAKEYFLİLERE YAPILAN HAKSIZLIKLAR SON BULSUN"

Bilim heyetini karşılayan Belediye Başkanı A.Vahap Kusen, istimlâk, rayiç belirleme, eski yerleşim alanları ve diğer konularda Bilim heyeti yöneticilerine eleştiri getirerek yaşanan sıkıntıları yeniden gündeme getirip Hasankeyflilere yapılan haksızlıkların sona erdirilmesini istedi.

Bilim heyetinden Hasankeyfe pozitif bakmalarını isteyen Kusen "sayın hocalarım, her gelişinizde aynı konuları masaya yatırıyoruz. Biz artık çözüm istiyoruz. Sayın Bakanımıza ve diğer makamlara sunacağınız önerilerle bizleri sıkıntıdan kurtarınız. Sürekli olarak sizlerle görüşmemize rağmen bir arpa boyu yol alamadığımız gibi kaybeden hep bizler oluyoruz. Açılan davaların sonuçlandırılması, haksızlıkların giderilmesi ve Hasankeyflilerin en kısa zamanda evlerine kavuşması bizim önceliğimizdir" dedi. Nizamettin İzgi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bilim Heyeti Antikkent Hasankeyf İlçesindeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement