Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli\'de Açıklaması

"Bu seçimler sadece yerel seçim olmaktan çıktı.

08.03.2014 22:29

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu seçimler sadece yerel seçim olmaktan çıktı. Bu seçimde, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara da Allah'ın izniyle 'dur' diyeceğiz" dedi.

Bakan Işık, AK Parti Körfez ilçe teşkilatı seçim beyannamesi açıklanması ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu belirterek, 2002 yılından beri Türkiye'nin kalkınması ve güçlenmesi için çalıştıklarını söyledi.

Katılımcılara Körfez ilçesinde yapılan hizmetleri anlatan Işık, "Hizmetler aşkla ve şehre sevdayla oluyor. AK Parti, gerek genelde gerekse yerelde bu kadar hizmeti bu aşk ve sevdayla üretti. Bu seçimler sadece yerel seçim olmaktan çıktı. Bu seçimde, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara da Allah'ın izniyle 'dur' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

"Çetenin tasfiye edilmesi devletin güvenliğini ilgilendirir"

Telefon dinleme iddialarına da değinen Işık, şöyle konuştu:

"Daha düne kadar ağız dolusu hakaret ettikleri paralel yapıyı şimdi göklere çıkarıyorlar. Türkiye'de hukukun içine sızan çetenin tasfiye edilmesi devletin güvenliğini ilgilendirmez mi? Eğer siz bu çeteleri tasfiye etmezseniz, Allah korusun bunlar yarın devleti diz çöktürür. Bizim tabanda çalışan hizmet için dünyanın diğer ucuna giden samimi öğretmen kardeşlerimizle hiçbir derdimiz yok ama onların bu samimiyetini alıp küresel güç odaklarına ciro eden o yukarıdaki paralel yapıyla derdimiz var. Onlara yaptıklarının hesabını sormak görevimizdir. Çünkü, millet bize bu görevi verdi. 'Efendim, biz hizmet hareketiyiz'. Bu tabana söylemiyorum, yukarıdaki çeteye söylüyorum. Sen eğer hizmet hareketiysen devletin bütün dinlemelerinde ne işin var?. Dinlemediğiniz kimse kalmamış. Özel hayatına girmediğiniz kimse kalmamış. Peki kardeşim, hizmet hareketinin insanları dinlemekle ne alakası olabilir? TÜBİTAK'a sızarak ne elde edeceksiniz? Türkiye'nin en stratejik kurumlarına sızarak ne elde edeceksiniz? Belli ki bu tabandaki samimi insanların hizmetlerini bir yerlere ciro ediyorlar ama artık o eski düzen yok. Artık 'biz iktidarı istediğimiz gibi değiştiririz' anlayışı yok. O tespih muhabbetleri, ananas muhabbetleri Türkiye'de tutmuyor. Türkiye'de tutan bir tek düstur var, o da hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir. 30 Mart'a kadar operasyonları ve kurulan kumpasları sizler halkımıza bir bir anlatacaksınız."

Konuşmanın ardından Bakan Işık, belediye meclis üyeleri ile aday gösterilmeyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a plaket verdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement