Binasız Kalan İznikli Gazilere Elbeyli'den Destek - Son Dakika
Yerel

Binasız Kalan İznikli Gazilere Elbeyli'den Destek

Binasız Kalan İznikli Gazilere Elbeyli\'den Destek

Bursa'nın İznik ilçesinde Gaziler Derneği'ne yer tahsis edilemeyince devreye Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız girdi.

27.09.2012 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik ilçesinde Gaziler Derneği'ne yer tahsis edilemeyince devreye Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız girdi. Yıldız, ortada kalan dernek yönetimine belediye meydanından yer tahsis ederken, dernek için masa ve oturma grubu da sipariş etti.

İznik Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu, ilçedeki mahalli idarecilere kırgın olduğunu söyledi. Gazilere sahip çıkılmadından şikayet eden Eroğlu, "Derneğimizi 8 yıl önce kurduk. Son 2 yıldır Belediye Pasajı'nda bir yerimiz vardı, onu da Ticaret Odası satın aldı. Çıkmak zorunda kaldık. Üstelik belediye bu süre zarfında bizden kira talep etti. İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz'ın kapısını defalarca aşındırdık, ancak yer konusunda bir netice elde edemedik. En son Gaziler Gününde törene katılan Başkan Eryılmaz'a yine aynı meseleyi yönelttik. 'Yer verin, bizi Elbeyli'ye göndermeyin' dedik. Eryılmaz, alay edercesine 'O konu bayatladı. Biz bunu çok konuştuk' diye karşılık verdi. Başka belediyeler, gaziler için ikişer takım elbise diktirmiş. Bizden ise kira aldılar. Ülkesi için gazi olmuş bizlere Elbeyli Belediyesi kucak açtı. Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız'dan Allah razı olsun. Belediye meydanından dernek binası tahsis etti, hem de ücretsiz. Hatta 'İçilen çaya dahi para ödemeyin' talimatı verdi. 'Mazotunu koyun, belediye otobüsü ile istediğiniz yere gidin' dedi. Yetmedi, yönetime çalışma masası ile oturma grubu siparişi dahi verdi" dedi. Kendisine verdiği destek için minnettarız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binasız Kalan İznikli Gazilere Elbeyli'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement