Bingöl'de "Okul Sporları" etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler Arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği Turnuvası sona erdiği belirtildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 2014-2015 yılı "Okul Sporları" kapsamında düzenlenen Liseler Arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği Turnuvası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda yapıldı.
Müsabakalarda, Yıldız Kızlar kategorisi final maçında Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini mağlup eden Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Erkekler kategorisinde de Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara ödüllerini veren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, eğitimin yanında öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunan sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri önemsediklerini söyledi.
Müsabakaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Suna, şube müdürleri Serhat Aran, Ömer Abdulaziz Döger, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi. - Bingöl
Son Dakika › Yerel › Bingöl'de 'Okul Sporları' Etkinlikleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.