Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Köy korucularının çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, kendilerine desteğimiz sürecek" dedi.
Yeni kurulan Bingöl Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Merkezi'ni ziyaret eden Vali Güvençer, Federasyon Başkanı Ziya Sözen'e çalışmalarında başarı diledi.
Vali Güvençer, burada yaptığı açıklamada, köy korucularının çok zor şartlarda fedakarca görev yaptıklarını ifade ederek, valilik olarak köy korucularına çalışmalarında destek olmaya çalıştıklarını belirtti.
Köy korucularının her türlü sorununu çözme gayretinde olacaklarını vurgulayan Vali Güvençer, "Köy korucularının çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, kendilerine desteğimiz sürecek" diye konuştu.
Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Merkezi Başkanı Ziya Sözen ise, federasyona yapılan ilk ziyaretin Vali Güvençer tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Sözen, Vali Güvençer'i yanlarında görmenin kendilerine güç verdiğini ifade ederek, "Korucuların yerelde çözülebilecek sorunları var. Bu sorunları vali ve diğer yetkililere aktarıyoruz. Tüm yetkililerin korucuların sorunlarını çözme gayretinde olacaklarına olan inancım tam. Zaten valimiz her ortamda bize destek veriyor. Federasyon olarak korucuların, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. - BİNGÖL
Son Dakika › Yerel › Bingöl Valisi Güvençer.'Köy Korucularının Çalışma Koşullarıyla İlgili Bir Takım İyileştirmeler... - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?