Bioenerjiyle Panik Atak Hastalığına Çözüm - Son Dakika
Yerel

Bioenerjiyle Panik Atak Hastalığına Çözüm

Bioenerjiyle Panik Atak Hastalığına Çözüm

Uzun yıllardır bioenerji ile alternatif tedavi uygulayan ve konusunda uzman olan Bioenerji Uzmanı Önder Özcan, panik atak tedavisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

15.06.2016 11:08

Uzun yıllardır bioenerji ile alternatif tedavi uygulayan ve konusunda uzman olan Bioenerji Uzmanı Önder Özcan, panik atak tedavisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özcan, bioenerjiyle panik atak hastalığına çözüm getirilebileceğini söyledi.

Yaşam kalitesini düşüren hastalıklardan biri olan panik atağın, bioenerji tedavisiyle bitirilebileceğine işaret eden Bioenerji Uzmanı Özcan, kendisine başvuran çok sayıda hastanın da şifa bulduğunu açıkladı. Ünlülerin de bioenerji uzmanı olan Önder Özcan, panik atak ve uygulanan tedaviyle ilgili açıklama yaptı. Özcan, "Panik atak, günümüzde insan hayatını etkileyen, onu zor durumda bırakan, hayatı yaşanılmaza çeviren rahatsızlıkların en başlarında geliyor. Panik atak hastalığı alternatif tıp ve tedavi yöntemleri arasında olan bioenerji yöntemiyle tedavi edilebilmektedir. Alternatif tıp yöntemi bioenerji, ülkemizde yeni bir uygulama gibi görünmesine rağmen, etkili sonuçları ve yan etkilerinin neredeyse sıfır olmasından dolayı tercih edilen yöntemler arasına hızla girmiştir" dedi.

"BİOENERJİ BİR ÇOK HASTALIKTA ETKİLİDİR"

Bioenerjinin, panik atak tedavisinin yanı sıra, birçok hastalıkta da etkili olduğuna dikkat çeken Bioenerji Uzmanı Özcan, "Bioenerji, panik atak tedavisi yanı sıra, kanser tedavisi, felç tedavisi, kısmi felç tedavisi, takıntı obsesyon tedavisi, gece korkusu tedavisi alanlarındaki uygulamaları ile de dikkat çekmektedir. Bu uygulamaları uzaktan uyumlama yöntemi ile telefon ve video konferans yöntemleri ile de uygulayabiliriz. Bu tedavi yönteminin uzaktan da ulaşılabilir olması, danışanları açısından büyük kolaylık sağlamaktadır. Panik atak tedavisi, çok zor bir uygulama olduğu düşünülmekle birlikte, uygun uzman ve uygun yöntem kullanıldığında, hayatınızda çok olumlu pozitif katkılar sağlayabilir. Tedavi süreci çok kolaylaşarak, süreç kısalabilir. Mutlaka iyi bir uzmana referansları olan kişilere bu manada başvurunuz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bioenerjiyle Panik Atak Hastalığına Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement