Bir Başka Aliağa"Da Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Bir Başka Aliağa"Da Kazananlar Ödüllerini Aldı

Bir Başka Aliağa"Da Kazananlar Ödüllerini Aldı

“Bir başka Aliağa” temalı amatör fotoğraf yarışmasında dereceye girenler, ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden aldı.

14.08.2015 12:35

"Bir başka Aliağa" temalı amatör fotoğraf yarışmasında dereceye girenler, ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın elinden aldı.

Aliağa'yı alışılmışın dışında bir gözle fotoğraflamak amacıyla düzenlenen "Bir başka Aliağa" amatör fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar verdi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde; Ömer Engin Metecan birincilik, Ömer Faruk Yılmaz ikincilik, İsmet Danyeli üçüncülük, Musa Pehlivan ise mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Dereceye giren 4 eserin ödüle, 144 eserin ise sergilenmeye hak kazandığı yarışmada başarılı olanları tebrik eden Başkan Serkan Acar, "Bir Başka Aliağa ile hem amatör fotoğrafçılığı desteklemek istedik hem de tarihe tanıklık edecek görsel bir arşiv oluşturduk" dedi.

"FOTOĞRAFÇILIĞI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Fotoğrafın sanatın bir parçası olduğunu ve fotoğrafçılığı her daim desteklemeye devam edeceklerini belirten Başkan Acar, "Tüm yarışmacılar Aliağa'yı farklı açılardan en iyi şekilde yansıtmaya çalıştılar. Hepsinin ayrı ayrı hikayeleri olduğuna inanıyorum. Düzenlediğimiz yarışma amatör nitelikte bir yarışma idi. Aliağa Belediyesi olarak amacımız kentte fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçılarımızın çalışmalarını küçük de olsa desteklemekti. Dereceye girerek ödül almaya hak kazanan yarışmacıları tebrik ediyorum. Dereceye girmeseler de verdikleri emekten dolayı tüm yarışmacılarımıza katılımları için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Başka Aliağa'Da Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement