Bireysel Emeklilik Sistemi'ni Anlattılar - Son Dakika
Yerel

Bireysel Emeklilik Sistemi'ni Anlattılar

Bireysel Emeklilik Sistemi\'ni Anlattılar

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Çarşamba Konferanslarının bu haftaki konusu Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) oldu.

20.03.2013 17:11

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Çarşamba Konferanslarının bu haftaki konusu Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) oldu.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda, çalışma hayatının sonunda ek gelir sağlamaya yönelik, ödenen katkı paylarının her katılımcı adına ayrı hesaplarda takip edildiği, her katılımcının kendi birikimi oranında gelir elde edebileceği, devletin günlük denetim ve gözetiminde, özel şirketlerce yürütülen, gönüllü katılıma dayalı, kamu sosyal güvenlik sisteminin tamamlayıcısı olan emeklilik sisteminin anlatıldığı Bireysel Emeklilik Konulu Konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferansa Adapazarı Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Musa Çelebi, Yaşar Sarı, Sakarya Orman Su İşleri Şube Müdürü Osman Demirel ile kurum çalışanları katıldı.

Asya Bank Adapazarı Şubesi Bireysel Pazarlama Portföy yetkilileri Soner Yetim ile Onur Hanedar tarafından bireysel emeklilik sisteminin ne olduğu toplantıda anlatıldı. Toplantıda BES'in içeriğinde yer alan Faizsiz emeklilik, devlet katkısı, rahat bir emeklilik, güven ve şeffaflık, getirinizi etkileyen kararlarda söz hakkı, profesyonel fon yönetimi, lisanslı aracılardan hizmet, ara verme hakkı, aktarım, işveren grup emeklilik sözleşmeleri konularında bilgi verildi.

BES hakkında yapılan toplantı katılımcılar tarafından sorulan soruların cevaplandırılması ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bireysel Emeklilik Sistemi'ni Anlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement