Bitlis Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bitlis Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Hizmet-İş Sendikası Bitlis Temsilcisi Felemez Gücüm, Bitlis Belediyesinde görev yapan işçilerle Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı makamında ziyaret etti.

08.04.2015 11:18

Hizmet-İş Sendikası Bitlis Temsilcisi Felemez Gücüm, Bitlis Belediyesinde görev yapan işçilerle Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı makamında ziyaret etti.

Gücüm, Olan'a, son 1 yıllık sürede çalışanların maaşlarının aksamadan ödenmesinden ötürü teşekkür etti.

Emekçinin alınterine saygı duymasının kendilerini mutlu ettiğini, memnuniyetin tüm birimlerde çalışan personeller tarafından da olumlu karşılandığını ifade eden Gücüm, "Belediye personellerinin maaşlarını aksatmadan ödediği için size şükranlarımızı sunuyoruz. Belediyemizin ödemeler konusundaki hassasiyeti personelin çalışma şevkini arttırmış olup, gerek verim gerekse de tasarruf açısından bunun Bitlis halkına olumlu yansımaları olmuştur" dedi.

Olan ise her kesimden Bitlisli'nin güvenine layık olmak için çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Olan, şöyle konuştu:

"Halkın malı olan belediyeyi ve imkanlarını ranta değil, halkımızın kullanımına sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız 1 yılda çok önemli hizmetler ürettik. Herkesin bunda emeği, alın teri var. Bunu hem halkımızın hem de belediye personelimizin memnuniyetinden anlıyoruz. Çalışanın, hak edenin hakkını ödüyoruz, ödeyeceğiz. İşçimizin alnının teri kurumadan maaşlarını ve tüm alacaklarını zamanında ödemekteyiz. Çalışan işçimizin bizden alacağı yok. Sendikamıza da bir kuruş borcumuz yok. 2015 yılı bizim için yatırım yılı olacak ve projelerimizi bir bir hayata geçirmek için kolları sıvadık. Marifet iltifata tabidir. İşçilerimizin çalışmalarından memnunum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis Belediyesine Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement