Biyolojik Gölete Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Biyolojik Gölete Vatandaşlardan Yoğun İlgi

25.06.2012 14:07

yoğun ilgi gösterdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dülük Tabiat Parkı hafta sonları piknikçilerin yanı sıra, göleti görmeye gelen vatandaşlarla birlikte 40 bin kişiyi ağırlıyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkı içerisinde hizmete sunulan Türkiye'nin en büyük Biyolojik Göleti'ne vatandaşlar

yoğun ilgi gösterdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dülük Tabiat Parkı hafta sonları piknikçilerin yanı sıra, göleti görmeye gelen vatandaşlarla birlikte 40 bin kişiyi ağırlıyor.

Belediye tarafından Orman ve Su işleri Bakanlığı'ndan devralındıktan sonra Türkiye'nin en büyük parkı haline getirilen tabiat parkı içerisinde 155 ayrı cins ve 11 bin 350 kök bitki bulunuyor.

Kendilerine böyle bir imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür eden vatandaşlar, deniz ve su bakımında eksik olan Gaziantep için böyle bir göletin gerekli olduğunu ifade ettiler.

Park ve gölet içerisinde temizliğe dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, göletin uzun süre hizmet vermesi için ellerinden geldiğince temizliğe dikkat edeceklerini kaydettiler.

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayıncı: Hasan Özkal - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biyolojik Gölete Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika


Advertisement