Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin" Projesi

Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin" Projesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin” projesi kapsamında toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

02.10.2014 13:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu "Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin" projesi kapsamında toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve il genelinde yürütülen projeye hemen hemen her kesimden destekler çığ gibi artıyor. Proje kapsamında ilk olarak merkeze bağlı Kocacık Köyü vatandaşları ile bir araya gelen MHP il ve ilçe yönetimi köy muhtarı aracılığı ile toplanan yardımların ihtiyaç sahibine ulaştırdı. MHP İl Başkanı Fatih Demirkol, projeye destek verenlere teşekkür ederek, "Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, ayırt etmeden elimizden geldiği kadar her kapıya ulaşacağız. Bu tür projelerimiz çok, zamanı geldiğinde her birini tek tek gündeme getirip Milliyetçi Hareket Partisi'nin ışığı altında siz değerli vatandaşlarımız ile paylaşacağız. Altını çizerek belirtmek istiyorum ki bizim kampanyalarımız seçim sürecinde değil, her daim devam edecektir" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bizi Bekleyenler Var, Kimse Üşümesin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement