BMC, Çek Cumhuriyeti'ni de İhraç Pazarına Dahil Etti - Son Dakika
Yerel

BMC, Çek Cumhuriyeti'ni de İhraç Pazarına Dahil Etti

Türkiye'nin önde gelen ticari araç üreticilerinden, BMC'nin, Avrupa'da otomotiv endüstrisinde önemli yere sahip Çek Cumhuriyetini de ihracat pazarına dahil ettiği bildirildi.

05.07.2011 18:27

Türkiye'nin önde gelen ticari araç üreticilerinden, tüm dünyada 30 distribütörüyle 70'i aşkın ülkeye ihracat yapan BMC'nin, Avrupa'da otomotiv endüstrisinde önemli yere sahip Çek Cumhuriyetini de ihracat pazarına dahil ettiği bildirildi.

BMC'den yapılan yazılı açıklamaya göre, BUS TRADE S. R. O. ile BMC Sanayi ve Ticaret A. Ş arasında varılan distribütörlük anlaşması, Prag'da düzenlenen BMC otobüslerinin lansman töreninde imzalandı.

BMC otobüslerinin tanıtımına, firmayı temsilen Yurtdışı Satışlar Müdürü İsmail Hakkı Kırkıl ve Bölge Satış Sorumlusu Levent Özbek katıldı.

BMC'nin Çek Cumhuriyeti distribütörü BUS TRADE S. R. O. Genel Müdürü Anton Mamojka, imzaladıkları anlaşma ile BMC'nin 46 yıllık tecrübesi sonucunda elde edilmiş geniş ürün portföyünü Çek müşterilerin kullanımına sunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

BMC Sanayi ve Ticaret A. Ş Yurtdışı Satışlar Müdürü Kırkıl da, Avrupa pazarlarında edinilen tecrübe ve birikimi Çek pazarında paylaşmaktan mutluluk duyduklarını, Çek Cumhuriyeti'nin BMC ailesine katılımı ile birlikte Avrupa'daki BMC varlığının daha güçlü hale geldiğini belirtti.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BMC, Çek Cumhuriyeti'ni de İhraç Pazarına Dahil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement