Bodrum Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi, Hatay-Arsuz Dostluk Kenti’nde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından olan çamaşırhaneyi faaliyete geçirirken, Malatya’da da depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ediyor.

21.03.2023 13:08  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi, Hatay- Arsuz Dostluk Kenti'nde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından olan çamaşırhaneyi faaliyete geçirirken, Malatya'da da depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ediyor.

Bin kişinin barındığı Bodrum Belediyesi Hatay-Arsuz Dostluk Kenti'nde günlük ihtiyaçlara yönelik hizmetler devam ederken, yardımseverlerin de katkısıyla bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan çamaşırhane faaliyete geçirildi. Depremzedeler yetişkin ve çocukların kaliteli zaman geçirmeleri için gönüllülerin katkılarıyla oluşturulan konteyner kütüphane de hizmete sunuldu.

Malatya'da bulunan belediye ekipleri de deprem mağdurlarının yaralarını sarmaya devam ediyor. Bodrum Belediyesi ekipleri, Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı, Elmalı, Gövdeli, Söğüt ve Gökalan Mahalleleri'nde gıda kolisi, çadır, su, hijyen setleri ile çocuklara oyuncak, çanta, boyama kitabı ve çeşitli ihtiyaç malzemelerini yurttaşlara dağıtıyor. Sokak hayvanlarını da unutmayan ekipler, mama dağıtımı da yapıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çalışmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement