Bodrum'da Halk Plajları İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Halk Plajları İlgi Görüyor

Bodrum\'da Halk Plajları İlgi Görüyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde özellikle hafta sonları halk plajlarında boş şezlong bulmak mümkün olmazken, otellerin bulunduğu plajlardaki boşluklar dikkatlerden kaçmıyor.

12.07.2015 16:34

Muğla'nın Bodrum İlçesinde özellikle hafta sonları halk plajlarında boş şezlong bulmak mümkün olmazken, otellerin bulunduğu plajlardaki boşluklar dikkatlerden kaçmıyor.

Temmuz ayı ile birlikte yerli turist sayısında da artışın görüldüğü Bodrum sahillerinde özellikle halk plajları tamamen doldu. Çoğunluğu her şey dahil sistem çalışan otellerin bulunduğu Gümbet, Bitez ve Ortakent plajlarındaki şezlongların çoğunluğu ise kimseyi gölgeleyemedi.

Bodrum merkeze bağlı Kumbahçe ve Paşatarlası halk plajlarında şezlonglar neredeyse yüzde yüz doluyor. Hava sıcaklığının 37-38 derece ölçüldüğü Bodrum'da plajlara gelenler suyu 23-24 derece olarak ölçülen denize girerek serinlerken, bazıları ise su sporları yaparak eğleniyor.

Bodrum'da hava sıcaklıklarının önümüzdeki 3-4 gün içinde 2 ila 3 derece artacağı tahmin edilirken, artan sıcaklıkların plajları iyice doldurması bekleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Halk Plajları İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement