Bodrum'da Öğrenciler Çanakkale Zaferini Gazilerden Dinledi - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Öğrenciler Çanakkale Zaferini Gazilerden Dinledi

Bodrum\'da Öğrenciler Çanakkale Zaferini Gazilerden Dinledi

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü dolayısıyla Mod Bodrum International School’un minik öğrencileri Kıbrıs gazileri ile buluştu.

18.03.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'inci yıldönümü dolayısıyla Mod Bodrum International School'un minik öğrencileri Kıbrıs gazileri ile buluştu.

Mod Bodrum International School spor salonunda toplanan minik öğrencilere Çanakkale Zaferi anlatıldı. Kıbırs gazilerinden Hüseyin Bayram ve Ali Turgay da bu özel günde minik öğrencilerle buluştu. Öğrencilere Çanakkale zaferini anlatan gaziler Kıbrıs harekatının da asıl gazi olduklarını da anlattı. Meraklı gözlerle gazileri dinleyen minik öğrenciler gaziler ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Öğrenciler, Gazilere sorular sorarak meraklarını gidermeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat boyunca gaziler le vakit geçiren öğrenciler Gazi Bayram ve Turgay'ın elini öperek yakalarında takılı olan Gazi madalyasını incelediler.

Programın sonunda Mod Bodrum International School öğretmenleri ise Gazilere teşekkürlerini sunarak sertifika takdim ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Öğrenciler Çanakkale Zaferini Gazilerden Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement