Bolu'da Kar Yağışı - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Kar Yağışı

Mudurnu - Göynük karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

20.02.2013 15:06

Mudurnu - Göynük karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

Mudurnu-Göynük karayolunda sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı güzergahta sürücüler ilerlemekte güçlük geçerken karayolları ekipleri bölgede kar küreme çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde bulunan 10 köy yolunun ulaşımı, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, AA muhabirine, kar yağışının yüksek kesimlerde etkili olduğunu belirterek, kapanan köy yollarının açılması için çalıştıklarını söyledi.

Bolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının gün içerisinde devam edeceğini bildirdi.

Muhabir: İlhami Çetin/ Emin Gürbüz

Yayıncı: Murat Paksoy - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement