Bolu'da Yemin Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Yemin Töreni Yapıldı

Bolu\'da Yemin Töreni Yapıldı

Bolu’da İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından aday memurların asli devlet memurluğuna atanmaları için yemin töreni düzenlendi.

30.06.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından aday memurların asli devlet memurluğuna atanmaları için yemin töreni düzenlendi.

Aday memurların yetiştirilmesine yönelik temel ve hazırlayıcı eğitim sınavlarında başarılı olan ve iki aylık staj programlarını tamamlayan memurlar için tören düzenlendi. Törene Bolu AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan, Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan ve AFAD personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan, konuşma yaparak, "İnsanların hayatında dönüm noktaları vardır. Aday memurluktan asil memurluğa geçmek bu dönüm noktalarından biridir. Bizler bu süreci geçtik. Şimdi ise beş arkadaşımızın yemin töreni için bir araya geldik. Allah hepimize her daim dürüst bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Adaylığı kalkan memurlarımıza bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler ve tebrik ederim" diye konuştu.

Konuşmanın ardından adaylığı kalkan memurlar yeminlerini ettiler. Bolu AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan personeli tek tek tebrik etti. Tören verilen ikramla son buldu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Yemin Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement