Bolu Dağı'nda Ağır Tonajlı Araç Geçişine İzin Verilmiyor - Son Dakika
Yerel

Bolu Dağı'nda Ağır Tonajlı Araç Geçişine İzin Verilmiyor

Bolu Dağı\'nda Ağır Tonajlı Araç Geçişine İzin Verilmiyor

D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kamyon ve tırların geçişine izin vermiyor.

09.01.2013 11:20

D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kamyon ve tırların geçişine izin vermiyor.

Bolu'da 3 gündür aralıklarda devam eden kar yağışı, Bolu Dağı mevkinde şiddetini arttırdı.

Karayolunda kontrollerini sıklaştıran trafik ekipleri, kar kalınlığının yer yer 50 santimetreye ulaştığı bölgede devam eden kar yağışı nedeniyle D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminden İstanbul istikametine kamyon ve tırların geçişini durdurdu.

Trafik ekipleri, Karanlıkdere, Seymenler, Bakacak ve Kaynaşlı bölgelerinde tırların zaman zaman kaymaları sonucu yolun ulaşıma kapanmasını önlemek için Elmalık Kavşağı'ndan Bolu Dağı istikametine büyük tonajlı araçların geçişine izin vermiyor.

Ekipler, yolda durdurdukları araçları, park alanlarına yönlendiriyor.

Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz

Yayıncı: Murat Paksoy - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu Dağı'nda Ağır Tonajlı Araç Geçişine İzin Verilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement