Bolvadin'de "Şehitleri Anma Programı" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de "Şehitleri Anma Programı" Düzenlendi

Bolvadin\'de "Şehitleri Anma Programı" Düzenlendi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde, belediye ile Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “Şehitleri Anma Programı” Horan Parkta gerçekleştirildi.

24.08.2015 12:05

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde, belediye ile Kent Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği "Şehitleri Anma Programı" Horan Parkta gerçekleştirildi.

Alanı dolduran binlerce insanın dualarla şehitleri andığı programda duygulu anlar yaşandı. Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi ve Festival Komitesi Başkanı Cantürk Kayahan teröre karşı milletin tek yürek olduğunu ifade ederek, "Böylesine anlamlı bir gecede Bolvadinlilerin

şehitlerimize sahip çıktığını ve teröre karşı birlikte hareket ettiğini bugün gördük, yarın da göreceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Programımıza misafir olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Remziye Sıvacı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Devletimiz terörün kökünü kazıyacaktır ve ocaklara ateş düşürenlerden mutlaka hesap soracaktır. Herkes bundan emin olsun. Buradan şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum ve siz Bolvadinlileri böyle bir gece tertip ettiğiniz için tebrik ediyorum."

DÜNYA KUR'AN-I KERİM OKUMA BİRİNCİSİ ABDURRAHMAN SADİEN'DEN KUR'AN-I KERİN ZİYAFETİ

Etkinlikte konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise Bolvadin halkının festivali iptal ederek Şehitleri Anma programı gerçekleştirmesinin birlik ve beraberlik adına önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Bu nedenle bu ilçe halkı övgüyü hat etmektedir. Acılar yaşadığımız bu günlerde şehitlerimizi dualarımızla anma gibi çok güzel bir düşünceyi hayata geçirmek önemlidir. Biz bu beraberliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe bizi hiçbir gücün yıkması mümkün değildir" diye

konuştu.

Konuşmaların ardından dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Abdurrahman Sadien alanı dolduran binlerce insana Kuran ziyafeti sundu. Sadien'in Kur'an tilaveti göz yaşları içerisinde dinlendi. Parkın başka bölümlerinde bulunan vatandaşlarında Sadien'den Kuran dinlemek için yoğun bir şekilde alana geçtikleri gözlendi.

Tilavetin ardından tasavvuf musikisinin önemli sanatçılarından olan Osman Vahit Özdal programın son bölümünde dinleyicilere mükemmel bir konser sundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de 'Şehitleri Anma Programı' Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement