Bozkurt'un Yeni Belediye Başkanı Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Bozkurt'un Yeni Belediye Başkanı Dualarla Görevine Başladı

Bozkurt\'un Yeni Belediye Başkanı Dualarla Görevine Başladı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde MHP'den belediye başkanlığına seçilen Abdullah Bozkurt Ekeş, mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı.

07.04.2014 15:35  Güncelleme: 15:32

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye başkanlığına seçilen Abdullah Bozkurt Ekeş, mazbatasını aldıktan sonra Belediye önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

Merkez Camisi İmam Hatibi Mustafa Aslan'ın duaları ve kesilen kurban ile başlayan törende ilk konuşmayı, AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi İbrahim Günaydın yaptı. Günaydın, "Seçmen her zaman haklıdır. Sizin seçiminize saygı duyuyoruz. AK Parti olarak bize verdiğiniz destek için de teşekkür ediyor, seçilen başkanımızın yanındayız. Memleketimiz için yapacağı çalışmalarda beraberiz" dedi. MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hasan Acar ise, "İlçemiz için yeni bir dönem başladı. Yolumuz uzun, işimiz zor. Hizmet için çıktığımız bu yolda sizleri yanımızda görmek, desteğinizi arkamızda hissetmek istiyoruz" sözleri ile ilçeye güzel hizmetler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Bozkurt'un yeni belediye başkanı Bozkurt Ekeş ise konuşmasında, ilçede bundan sonra AK Parti veya MHP ayrımının olmadığını ifadelerini kullanarak, "Bundan sonra Bozkurt var. Çok zor bir gömleği giydiğimizi biliyoruz. Biz seçim çalışmalarında size anlatıyorduk 4 trilyon borcumuz var, gayri resmi borcun da ne kadar olduğunu bilmiyoruz diyorduk. Gözünüz aydın, borcumuz 4 trilyon değil, 6 trilyon. Bir trilyon da gayrı resmi borcumuz var. Neden zor bir gömleği giydiğimizi bilmenizi istiyorum. Bu güne kadar ben Bozkurtluların nasıl avutulduğunu mazbatayı aldığım gün öğrendim." dedi. Belediye'nin kredi çekecek limitinin olmadığını belirten Ekeş, "Bizden bunu niye sakladıklarını da çok iyi anlamışsınız, çok güzel cevapladınız. O kadar güzel cevapladınız ki, yalanla, dolanla, bu işin olmayacağını gösterdiniz. Bozkurt'ta son 10 yılda hiçbir şey yapılmamasının nedeni de belki buydu. Bunu bazılarınız biliyordu, bazılarınız da bilmiyordu size anlattılar dediler ki 'borcumuz yok, yalan söylüyorlar.' Gördünüz mü yalanı iste 6 trilyon. 1 trilyon'da gayri resmi borç. Şimdi çok merak ediyorum Bozkurt'u terk edip de gidenler ne yapacaklar. Şapka düştü kel göründü. Bizim bahanemiz yok. Seçimden önce size verdiğimiz sözleri mutlaka yerine getireceğiz. Beş yıl sonra verdiğimiz sözlerin hesabını bizden soracaksınız" dedi.

Bu arada, Belediye'ye 'Beyaz Masa' birimi kuracaklarını belirten Başkan Ekeş, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti. Ekeş, kendisine çiçek gönderilmemesini, çiçek göndermek isteyenlerin öğrenciler için bağışta bulunmasını istedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozkurt'un Yeni Belediye Başkanı Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement