Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı çeyrek finalde galip geldi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı çeyrek finalde galip geldi

Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı çeyrek finalde galip geldi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde devam eden yükselme maçlarında Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Besni Gençlik Spor Voleybol Takımı'na karşı 3-0 kazandı. Bozüyük Belediyesi, Eskişehir B Grubu'nda sürdürdüğü 1.Lig'e yükselme mücadelesinde çeyrek finaldeki son maçını bugün Didim Spor Voleybol Takımı ile oynayacak.

18.02.2024 10:56  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde devam eden yükselme maçlarının çeyrek finallerinde Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Besni Gençlik Spor Voleybol Takımı'na karşı 3-0 kazandı.

1.Lig'e yükselme mücadelesini Eskişehir B Grubu'nda sürdüren Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı, çeyrek final maçlarına aldıkları iki galibiyetle devam ediyor. Yoğun taraftar desteğiyle oynanan son maçta da Besni Gençlik Spor Voleybol Takımı karşısında Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı ilk seti 25-11, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti de 25-9'luk bir skorla alarak 3-0 kazandı.

Maçı Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük CHP İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas ve voleybolseverler izledi.

SON MAÇ BUGÜN OYNANACAK

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, grubundaki üçüncü ve son maçı Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda bugün saat 14.30'da Didim Spor Voleybol Takımı ile oynayacak. Voleybolseverler, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'nın çeyrek finaldeki son maçını Bozüyük Belediyesi'nin resmi Youtube ve Facebook hesabından canlı olarak izleyebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Voleybol Takımı çeyrek finalde galip geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement