Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından otobüs terminali ve duraklar temizlendi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından otobüs terminali ve duraklar temizlendi

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından otobüs terminali ve duraklar temizlendi

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bozüyük Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin dış cephe camları, demiryolu üst geçidi ve durakları temizleyerek vatandaşların kullanımına sundu. Ayrıca cadde ve sokaklarda çöp toplama, konteyner yıkama ve ilaçlama, sokak süpürme ve mıntıka temizliği çalışmaları da devam ediyor.

05.12.2023 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bozüyük Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin dış cephe camları, vatandaşların sıklıkla kullandığı demiryolu üst geçidi ve duraklar yıkanarak temizlendi.

Bozüyük Şehirler Arası Otobüs Terminalinin iç bölümlerinde günlük yapılan temizlik çalışmalarına ilave olarak dış cephede düzenli aralıklarla merdivenli İtfaiye aracı yardımıyla, vatandaşların demiryolu üzerinden güvenli ulaşımını sağlayan demiryolu üst geçidi de periyodik aralıklarla yıkanarak temizleniyor. Ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı kapalı ve açık durakların iç zeminleri yıkanarak daha hijyen bir hale getirilirken durakların camları da iç ve dış cepheleri olmak üzere temizlenerek vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak özenle yapılan çalışmalarda ayrıca cadde ve sokaklardaki çöp toplama, konteyner yıkama ve ilaçlama, sokak süpürme ve mıntıka temizliği çalışmaları da kesintisiz olarak devam ediyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından otobüs terminali ve duraklar temizlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement