Bozüyük Engelliler Derneğinden Bilecik Tugay Komutanlığına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Derneğinden Bilecik Tugay Komutanlığına Ziyaret

Bozüyük Engelliler Derneğinden Bilecik Tugay Komutanlığına Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, Jandarma Teşkilatının 177.’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bilecik 2.’inci Jandarma Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

15.06.2016 18:11

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, Jandarma Teşkilatının 177.'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bilecik 2.'inci Jandarma Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, Kıdemli Albay Selahattin Mersin de hazır bulunduğu ziyarette, Bozüyük Belediyesi işbirliği ile bu yıl 4.'üncüsü gerçekleştirilen 1 günlük temsili askerlik uygulamasında verdikleri destekten dolayı Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'a teşekkür etti, Jandarma Teşkilatının 177.'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Birlikte ileriye dönük olarak ne gibi çalışmalar yapabileceği konusunda görüş alışverişi yapıldı.

Tugay Komutanı Halis Zafer Koç da Dernek Başkanı İsmail Çelik'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek imkanları çerçevesinde her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Çelik, engelliler için gösterdikleri hassasiyet ve yakın ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederek Tugay Komutanı Koç'a plaket takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Derneğinden Bilecik Tugay Komutanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement