Bozüyük'te Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bozüyük\'te Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Muhtarlar Derneği, yeni yönetim kurulunu belirlemek için dernek lokalinde genel kurul toplantısı yaptı.

27.12.2016 16:13

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Muhtarlar Derneği, yeni yönetim kurulunu belirlemek için dernek lokalinde genel kurul toplantısı yaptı.

Geçtiğimiz hafta ve salı günü öğleden önce bazı aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilemeyen Muhtarlar Derneği olağan genel kurul toplantısı bugün öğlen saat 13.00'te yapıldı. Divanın oluşturulması ile başlayan toplantının devamında ilk olarak yönetim kuruluna aday olacak isimler belirlendi. Yönetim kuruluna aday 16 isim için kapalı zarf usulü oylamaya geçildi. 42 dernek üyesinin katıldığı oylamada; Erikli Köyü Muhtarı İslam Avcı 26, Dodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle 25, Yeni Mahalle Muhtarı Aysun Kalkan 25, Akçapınar Köyü Muhtarı İsmail Kılıç 22 ve Karabayır Köyü Muhtarı Necati Kurt 17 oy alarak Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Diğer en çok oy alan muhtarlardan yönetim kurulu yedek üyeleri ve denetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Muhtarların dilek ve temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile olağan genel kurul sona erdi.

Yönetim Kurulunun daha sonra kendi aralarında yapacakları ilk toplantıda dernek başkanının belirleneceği kaydedildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement