Bozüyük'te Okul Geçit Görevlilerine Belge Verildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Okul Geçit Görevlilerine Belge Verildi

Bozüyük\'te Okul Geçit Görevlilerine Belge Verildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 'Okul geçit görevlileri projesi' kapsamında eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

14.01.2014 16:16

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 'Okul geçit görevlileri projesi' kapsamında eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Atatürk ilk/ortaokulunda düzenlenen törende 46 öğrenciye katılım belgeleri ve tanıtım kartları verildi. Projenin Atatürk ilk/ortaokulu, Ertuğrulgazi ilk/ortaokulu ve Çitosan ilk/ortaokulunda uygulandığı belirtildi. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Güner, trafik bilincinin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Güner, "Trafik kazaları yurdumuzda çok yüksek oranda seyrediyor. Bu nedenle sizler ailenizin ve okulunuzun trafik polisleri olacaksınız. Trafik kurallarına önce sizler uyacaksınız, uymayanları uyaracaksınız. Hepinize kazasız bir ömür diliyor, tebrik ediyorum" dedi.

Trafik Büro Amiri Kadir Pehlivan ise, projeyle amaçlarının, çocuklara trafik bilincini aşılamak olduğunu söyledi. 'Trafik hayattır' sloganı ile trafik trafik eğitimini yaygınlaştırmak istediklerini anlatan Pehlivan, "Bozüyük'te bunun ilk ayağında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen projemiz ile istekli öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza eğitim verdik. Devamında gerekli sınav ve değerlendirmeleri yaptık. Bugün de okul geçit görevlileri projesi kapsamında eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgelerini ve tanıtım kartlarını vereceğiz. Adım adım önümüzdeki yıllarda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından projeye katılarak başarı elde eden öğrencilere, katılım belgesi ve tanıtım kartları verildi.

Tören, hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Okul Geçit Görevlilerine Belge Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement