Bozüyük'te Tır ve Kamyon Park Yerleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Tır ve Kamyon Park Yerleri Belirlendi

Bozüyük Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, kentte tır ve kamyon park yerlerinin belirlendiğini bildirdi.

22.12.2014 18:07

Bozüyük Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, kentte tır ve kamyon park yerlerinin belirlendiğini bildirdi.

Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Trafik Komisyonu kararıyla belirlenen tır ve kamyon park yerleri uygulamasının, İl Trafik Komisyonu'nun onayının ardından yürürlüğe girdiğini söyledi.

Uygulama ile birlikte mahalle aralarındaki trafiğin düzene gireceğini anlatan Karataş, "Alınan karar doğrultusunda Taşıyıcılar Kooperatifi otoparkı, 4 Eylül Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi yanındaki alan ve Kasımpaşa Mahallesi Demirdöküm Caddesi'ndeki alan, tır ve kamyon park yeri olacak belirlendi. Uygulama çerçevesinde belediye ve trafik ekipleri tarafından mahalle aralarında park halinde bulunan tır ve kamyonlara tebligat bırakılarak sürücüler uyarılıyor. 1 Ocak'tan itibaren trafik komisyonu tarafından belirlenen park yerleri dışına park edilen tır ve kamyonlara cezai işlem uygulanacak" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Tır ve Kamyon Park Yerleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement