Bozüyük'ten Kısa Kısa 2014 Yerel Seçimleri'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ten Kısa Kısa 2014 Yerel Seçimleri'ne Doğru

MHP Bozüyük İlçe Teşkilatı'na Belediye Başkan aday adaylığı için 3 başvuru

30.09.2013 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, 2014 yerel seçimleri için Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı konusunda MHP Bozüyük İlçe Başkanlığı'na 3 başvurunun yapıldığını bildirdi.

Köftecioğlu, yaptığı açıklamada, MHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Zeki Uyanık, iş adamı Mete Yüksel ve kamu çalışan bir memurun, Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını söyledi.

Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin 30 Ağustos tarihinde başladığını anımsatan Köftecioğlu, şunları söyledi.

"2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimler için, Belediye Başkan aday adaylığı konusunda partimize 3 başvuru yapıldı. İl Genel Meclisi üyemiz İsmail Zeki Uyanık, üyelerimizden işadamı Mete Yüksek ve kamu çalışanlarına ilişkin YSK süreci belli olmadığı gerekçesiyle ismini açıklayamadığım bir memur arkadaşımız, aday adaylığı dilekçelerini teslim ettiler. Bundan sonraki süreçte yapacağımız değerlendirmenin ardından Ekim ayı içinde adayımızı açıklamayı planlıyoruz."

İl Genel Meclisi üyesi Uyanık, önlerinde uzun bir süreç olduğunu ifade ederek, "Aday adaylığımız Allah'ın izniyle devletimize, milletimize ve özellikle de Bozüyükümüz'e hayırlı olsun diyorum" ifadeler.

İş adamı Yüksel ise 2,5 yıldır partide üye olarak çalıştığını, 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak 6 bin 6 oy aldığını hatırlatarak, "2014 yerel seçimlerinde partimizin adayı kim olursa olsun sonuna kadar partimin yanındayım. Aday olursam da memleketim için en iyi şekilde çalışacağım" diye konuştu.

- Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği'nden, antrenör Kola'ya teşekkür plaketi

Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, antrenör Aylan Kola'ya teşekkür plaketi verdi.

Kapalı spor salonunda düzenlenen plaket töreninde konuşan Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen spor faaliyetlerinin 7 aydır devam ettiğini belirterek, antrenör Aylan Kola'nın kendilerine gönülden destek verdiğini belirtti.

Çelik, 12 engelli ile sportif faaliyetlere başladıklarını ve şu anda 28 engellinin çalışmalarda yer aldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Amacımız, engelli bireyleri sosyalleştirmek ve spor yaparak branşlarında başarılı olan sporcuları ileriye doğru oluşabilecek bir engelli spor kulübüne zemin hazırlamak. Bütün engellilerimiz bu uygulamadan memnun ve etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Spor, öncelikle bedenen ve ruhen bizlere faydalı bir uygulama."

Antrenör Kola, spor etkinliklerine katılan engelli sayısının her geçen gün arttığını dile getirerek, "Biz, yoğun ilgi nedeniyle çok mutluyuz. Engellilerimizin buraya geldikleri için daha mutlu ve sosyal olduklarını görüyoruz. Bir arada inanılmaz güzel zaman geçiriyoruz. Onları mutlu gördükçe biz daha çok mutlu oluyoruz" diye konuştu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ten Kısa Kısa 2014 Yerel Seçimleri'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement