"Bu Benim Eserim Proje Yarışması" - Son Dakika
Yerel

"Bu Benim Eserim Proje Yarışması"

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Yarışması" kapsamında "Yeni Nesil Üroloji Servisi" projesiyle Ankara'da düzenlenen final sergisinde ilk 50'ye giren Şarkışla Kızılcakışla Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri, dizüstü...

18.05.2012 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Yarışması" kapsamında "Yeni Nesil Üroloji Servisi" projesiyle Ankara'da düzenlenen final sergisinde ilk 50'ye giren Şarkışla Kızılcakışla Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri, dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi.

Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, ilköğretim okulu 6-7-8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen ve final sergisi 9-1 1 Mayıs'ta Ankara'da yapılan Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda dereceye giren Kızılcakışla Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Kaymakam Uçgun, öğrencilerin sevincini paylaşmak üzere okula geldiğini belirterek, "Okulumuz 3 bin eser arasında ilk 100'e girerek, zaten bölge sergisinde bizim yüzümü ağartmıştı. Bölgeden Ankara'ya giderken öğrencilerimize ve arkadaşlarımıza, 'bu proje kesinlikle Türkiye sergisinde de dereceye girecektir' demiştim ve neticesi de umduğumuz, beklediğimiz gibi de oldu" dedi.

Projenin Türkiye genelinde ilk 50'ye girdiğini ifade eden Uçgun, "Bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Hem beldenin hem ilçenin hem de ilimizin yüz akı oldular" ifadelerini kullandı.

Projenin bir ekip çalışması olduğunu vurgulayan Uçgun, öğrencileri, öğretmenleri, okul müdürünü ve belde belediye başkanını kutlayarak, teşekkürlerini iletti. Uçgun, Şarkışla olarak bu proje yarışmasında önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Kızılcakışla Belediye Başkanı Emin Çınar ise elde edilen başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Böylesi bir yönetim ve eğitim-öğretim kadrosunun Kızılcakışla Fatih ilköğretim Okulu'nda olması bizi sonsuz derecede mutlu ediyor. Onun için de elimizden gelebilen her türlü desteği vermeye her zaman hazırız ve bu başarıların da devamını bekliyoruz" dedi.

Projeyi hazırlayan öğrenciler Ali Canpolat ve Eren Mumcu, dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi. Okul müdürü Levent Erbaş ve rehber öğretmen Arif Emre Çuhadaroğlu'na da başarı belgesi takdim edildi. Belediye Başkanı Emin Çınar'a da eğitime verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.

Öğrenciler Canpolat ve Mumcu da hazırladıkları projenin Ankara'da dereceye girmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, yetkililerce ödüllendirilmenin sevincini yaşadıklarını aktardı. Öğrenciler, proje çalışmalarında kendilerine en büyük desteği veren rehber öğretmenlerine teşekkür etti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement