Bu da Tiritli Erkeç Eti - Son Dakika
Yerel

Bu da Tiritli Erkeç Eti

Bu da Tiritli Erkeç Eti

Tavşanlı’nın tanınmış esnaflarından Ahmet Şeker, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy’a tiritli erkeç güveci ikram etti.

30.12.2013 11:34

Tavşanlı'nın tanınmış esnaflarından Ahmet Şeker, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'a tiritli erkeç güveci ikram etti. Aksoy, " Tavşanlı'ya has bir lezzetin tadına baktık. Bizi burada ağırlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Tavşanlı'nın erkeç güvecine hayran kaldı. Tavşanlı temasları esnasında ilçenin tanınmış esnaflarından Ahmet Şeker'in organize ettiği akşam yemeğine katılan Milletvekili Soner Aksoy, özel olarak hazırlanan güvecin bölgenin kültürel zenginliklerinden birisi olduğunu söyleyerek Ahmet Şeker ve Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci'ye teşekkür etti.

Tavşanlı'da " Şeker Ahmet " olarak tanınan ve beyaz eşya üzerine ticari faaliyet yürüten Ahmet Şeker, çocukluk yıllarında güveçci çıraklığı yaptığını söyleyerek Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'u ağırlamaktan son derece memnun olduklarını kaydetti.

Ahmet Şeker, Ay Yıldız'da düzenlenen davette, "Çocukluk yıllarımda güveci çıraklığı yaptım. O yıllarda tritli erkeç güvecini öğrendim. Bugün burada Tavşanlı'mıza özel bir lezzet olan güvecimizi Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'a ikram etmenin mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu da Tiritli Erkeç Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement