Bu Gol Senin"De Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Bu Gol Senin"De Şampiyonlar Belli Oldu

Bu Gol Senin"De Şampiyonlar Belli Oldu

Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Bu Gol Senin Belediyespor Halı Saha Futbol Turnuvası Kaymakamlık Kupası”nda şampiyonlar belli oldu.

18.06.2015 13:25

Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Bu Gol Senin Belediyespor Halı Saha Futbol Turnuvası Kaymakamlık Kupası"nda şampiyonlar belli oldu.

17 Nisan 2015 tarihinde resmi kurumlar ligi ve özel kurumlar ligi olarak iki kategoride başlayan ve 25 resmi kurum, 15 özel kurum olmak üzere 40 takımın katıldığı turnuvada toplam 112 maç gerçekleştirildi. Resmi kurumlarda şampiyon Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü olurken, özel kurumlarda Bozkent Yapı Futbol Takımı oldu.

Turnuvanın final gününde Alanya Belediyespor Kulübü Bayan Futbol Takımı ile Hasan Çolak Anadolu Lisesi Bayan Futbol Takımı arasında gösteri maçı gerçekleştirildi. 1-1 sonuçlanan maçın ardından Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken tüm sporculara katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi ve sporculara başarılarının devamını diledi.

Resmi kurumlarda Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ile Başkent Hastanesi arasında gerçekleşen final maçının 4-4 berabere bitmesini ardından 5 dakika uzatmalarda iki takımda golü bulamadı ve maçta penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonunda 7-6 Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü galip oldu. Resmi kurumlarda ikinci Başkent Hastanesi olurken, üçüncü Alanya Barosu Futbol takımı oldu.

Özel kurumlarda ise, final maçı Bozkent Yapı takımı ile Dimçayı Spor arasında gerçekleşti. 4-3 galip gelen taraf Bozkent Yapı Takımı oldu. Özel kurumlarda ikinci Dimçayıspor ve üçüncü Kent Gücüspor oldu.

Turnuvada en değerli antrenör Kaymakamlık Karması Takımı'ndan Erdal Tamrak ve Hasan Çolak Anadolu Lisesi Takımı'ndan İhsan Uysal, en değerli kaleci özel kurumlarda Bozkent Yapı takımından Levent Koç özel kurumlarda ise Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Takımı'ndan Ramazan Özcan, en değerli futbolcu resmi kurumlarda İlçe Jandarma Komutanlığı Takımı'ndan Alper Çetinkaya özel kurumlarda Sun Star Beach Resort Hotel Takımı'ndan Fatih Özkürtçü, Gol Kralı Bozkent Yapı Takımı'ndan Mustafa Erkut ve Alanya Barosu Takımı'ndan Murat Koç, en centilmen takım Ziraat Bankası Takımı ve Erciyes Alçıpan Takımı seçildi.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Başkan Vekili Ali Rıza Uğur, Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi. Ayrıca Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken turnuvaya verdiği katkı ve desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'e teşekkür plaketi verdi.

Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, resmi kurumların birincisi Alanya Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ve özel kurumların birincisi Bozkent Yapı Futbol Takımı arasında Ramazan ayının ardından süper kupa final maçı olacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Gol Senin'De Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement