Bucak'ta "Benim Gözümden Bakar Mısın" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bucak'ta "Benim Gözümden Bakar Mısın" Projesi

Bucak Kız Teknik ve Meslek Lisesi "Benim Gözümden Bakar mısın" adlı sosyal farkındalık projesinde proje ortağı okulların öğrencileri, kahvaltıda biraraya geldi.

12.01.2012 12:20

Bucak Kız Teknik ve Meslek Lisesi "Benim Gözümden Bakar mısın" adlı sosyal farkındalık projesinde proje ortağı okulların öğrencileri, kahvaltıda biraraya geldi.

Bucak Kız Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda, proje ortağı okullara proje tanıtımı yapıldı. Kahvaltıya, Bucak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinden 20, İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan 10, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan 4 öğrenci katıldı.

Kahvaltıda Bucak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, "Benim Gözümden Bakar mısın" sosyal farkındalılık projesinin amacının, gençlere fotoğraf sanatını sevdirmek, zihinsel engelli öğrencilerle sağlıklı gençlerin çekeceği fotoğrafları, aynı sergide buluşturmak olduğunu kaydetti.

Öğrencilere okul öğretmenlerinden İlker Oflaz'ın temel fotoğrafçılık eğitimi vereceğini belirten Ayşe Ünal, proje kapsamında Bucak ve Burdur'un çeşitli yerlerine geziler düzenleneceğini ve öğrencilerin bu geziler sırasında fotoğraf çekeceklerini bildirdi.

Ünal, geziler sırasında çekilen fotoğraflar arasında yapılacak değerlendirmede ilk üç fotoğrafın sahiplerine çeşitli ödüllerin verileceğini de açıkladı.

- BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucak'ta 'Benim Gözümden Bakar Mısın' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement