Bulanık Belediye Başkan Vekilliği'ne Kardağı Seçildi - Son Dakika
Yerel

Bulanık Belediye Başkan Vekilliği'ne Kardağı Seçildi

Bulanık Belediye Başkan Vekilliği\'ne Kardağı Seçildi

Muş’un Bulanık Belediyesi eş başkanları Rahmi Çelik ve Figen Yaşar’ın tutuklanmasının ardından yerine DBP’li Meclis Üyesi Arafat Kardağı seçildi.

03.05.2016 17:16

Muş'un Bulanık Belediyesi eş başkanları Rahmi Çelik ve Figen Yaşar'ın tutuklanmasının ardından yerine DBP'li Meclis Üyesi Arafat Kardağı seçildi.

Bulanık Belediyesi Encümen Odası'nda düzenlenen meclis toplantısında DBP Meclis Üyesi Arafat Kardağı ve Sırrı Karabalık başkan vekilliği için aday oldu. Gerçekleşen seçimin ikinci turunda Arafat Kardağı, belediye başkan vekilliğine seçildi. Seçimin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Arafat Kardağı, geri adım atmadan hizmetlere devam edeceklerini dile getirerek, kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür etti. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte halka en iyi hizmeti götürmek için çalışacaklarını belirten Kardağı, "Biz vekaleten bu görevi yerine getireceğiz. Bizim dileğimiz bir an önce eş başkanlarımızın görevlerinin başına dönmeleridir. Hep birlikte, daha fazla bu halkın hizmetinde olacağız" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Belediye Başkan Vekilliği'ne Kardağı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement