Bulanık Hastanesine Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Bulanık Hastanesine Kavuşuyor

Bulanık Hastanesine Kavuşuyor

Muş'un Bulanık ilçesinde yapımına devam edilen 100 yataklı devlet hastanesinin bir ay içinde teslim edileceği belirtildi.

06.05.2012 11:23

Muş'un Bulanık ilçesinde yapımına devam edilen 100 yataklı devlet hastanesinin bir ay içinde teslim edileceği belirtildi.

Yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Bulanık Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Haydaroğulları ile AK Parti İlçe Başkanı Abdulmecit Cantepe, çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Haydaroğulları ve Cantepe'ye bilgi veren yüklenici firma mühendisi Halit Kocatürkmen, hastanenin teknik ve mekanik testlerine başladıklarını söyledi. Birkaç gün içerisinde inşaatın geçici kabulünü yapacaklarını ifade eden Halit Kocatürkmen; "Artık işin sonuna yaklaştık. Bulanık bu yıl içerisinde modern bir hastaneye kavuşacak" dedi.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Hüseyin Haydaroğulları ise, hastanenin son teknoloji ile donatıldığını belirterek; "100 yataklı hastanemiz tamamlanmak üzere. Yeni hastanemiz son teknoloji ile donatılmış olup, tüm ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek bir donanıma sahip olacak. Hastanemizin hizmete girmesiyle de hizmet ağımız genişleyecek. Çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımıza da hizmet verebileceğiz" dedi.

Bulanık'ın modern hastaneye kavuşacağını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe de, şöyle konuştu; "20 dönüm arazi üzerine TOKİ tarafından inşa edilen hastanemiz 100 yataklı olacak. Hastane bünyesinde sığınak, otopark, ısı merkezi, genel depolar, genel arşiv, morg, ana pano odası, su deposu, kafeterya, poliklinikler, hastane idaresi, röntgen, çamaşırhane, acil servis, idari ve teknik birimler yer alacak. Bunların yanında kişilik toplantı salonu, ameliyathane, doğum ünitesi de bulunacak. Buraya taşınmanın ardından hekim sayısı da artacaktır. Hastanemiz hizmete girdiğinde Bulanıklılar son derece modern bir devlet hastanesinde kaliteli sağlık hizmeti alacaklar."

(GK-NA-)

06.05.2012 11: 01: 20

TSI

NNNN - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Hastanesine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement