Bulanık Kaymakamlığı'ndan Gençlere Halı Saha - Son Dakika
Yerel

Bulanık Kaymakamlığı'ndan Gençlere Halı Saha

Bulanık Kaymakamlığı\'ndan Gençlere Halı Saha

Muş'un Bulanık Kaymakamlığı tarafından proje kapsamında yapılan halı saha törenle hizmete açıldı.

09.03.2013 16:38

Muş'un Bulanık Kaymakamlığı tarafından proje kapsamında yapılan halı saha törenle hizmete açıldı.

Zafer Mahallesi'nde yapılan kapalı halı sahasının açılış kurdelesini Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez ve İl Meclis üyesi Arafat Karadağ birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından kurum amirleri ve adliye personelleri bir dostluk maçı yaptılar. Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, yaptığı açıklamada Bulanık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Tarafından SODES kapsamında, yapılan halı sahanın toplam maliyetinin 112 bin olduğunu söyledi. Kaymakam Görükmez, "Gerçekleştirdiğimiz bu proje ilçe gençliğine hitap ediyor. Bu projelerin özünde insan var. İnsana yatırım her şeyden önemlidir, her şeyden önceliklidir. İlçemizde 3 tane halı saha daha vardı ama bu yeterli gelmiyordu. Kapalı halı yapılması ile köyden öğrencilerimiz, gençlerimiz nezih ortamda spor yapma şansı ve boş zamanlarını değerlendirme imkanları bulmuşlardır" dedi.

2013 yılı içerisinde SODES kapsamında faaliyette geçirilecek dört projelerinin daha olduğunu belirten Görükmez, "Devlettin farklı kaynaklarıyla hayatı geçirilecek şeyler SODES projeleriyle hayat buluyor.

İşte fitness merkezi,

kapalı saha ve haçlı gölünde su sporları inşa ediyoruz. Bulanık'ın spor, tiyatro ve sinema ile kültürel alanda da gelişeceğini umut ediyorum. Bunun için çalışmalarımız var, çalışıyoruz. İlçemizi sosyal kültürel alanda da geliştireceğiz. Bunu da diğer kurumlarla iş birliği ile başaracağız" şeklinde konuştu

Halı sahanın açılışından sonra Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez,

çocuklara forma dağıttı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Kaymakamlığı'ndan Gençlere Halı Saha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement