Bünyanda Seçim Heyecanı Başladı - Son Dakika
Yerel

Bünyanda Seçim Heyecanı Başladı

Bünyanda Seçim Heyecanı Başladı

30 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Bünyan’da adaylar netlik kazandıkça cadde ve sokaklardaki seçim heyecanı da artıyor.

25.01.2014 10:24

30 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Bünyan'da adaylar netlik kazandıkça cadde ve sokaklardaki seçim heyecanı da artıyor.

Bünyan'da AK Parti'den Sinasi Gülcüoğlu'nun aday gösterilmesiyle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi karşılama hazırlıkları çerçevesinde çarşı meydanı AK Parti bayrakları ile süslendi. Bünyan MHP ilçe teşkilatı da ilçe Başkanı Kadir Yalçın'ın talimatı ile MHP İlçe binasının güzergahını 3 hilalli bayraklarla donattı.

30 mart seçimlerinde büyük umutlar bekleyen İbrahim Marzoğlu ise CHP ilçe binasını bayraklarla donatıp seçim maratonuna katıldığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özmen, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde tekrar adaylığı genel merkez tarafından açıklanırken, AK Parti'de 9 ismin konuşulduğu Bünyan Belediye Başkanlığı aday listesinden Şinasi Gülcüoğlu seçim maratonuna katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak ise İbrahim Marzoğlu seçim yarışına dahil oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyanda Seçim Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement