Bünyanlı Ülkücüler İftar Yemeğinde Tek Yürek Oldu - Son Dakika
Yerel

Bünyanlı Ülkücüler İftar Yemeğinde Tek Yürek Oldu

Bünyanlı Ülkücüler İftar Yemeğinde Tek Yürek Oldu

Bünyan Ülkü Ocakları'nın düzenlediği geleneksel iftar yemeği programı Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli sosyal tesislerinde dün gerçekleştirildi.

07.08.2012 11:54

Bünyan Ülkü Ocakları'nın düzenlediği geleneksel iftar yemeği programı Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli sosyal tesislerinde dün gerçekleştirildi.

Bünyan Ülkü Ocakları tarafından tertiplenen iftar yemeğine Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Belediyesi encümen üyeleri ve ilçe yönetimi, Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Başgül, MHP Bünyan İlçe Başkanı Kadir Yalçın, Kayseri Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Mehmet Ercan ve Kayseri Ülkü Ocakları yönetimi, Ülkücü İşçiler Derneği Kayseri Şube Başkanı Faik Şahintürk ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Şehit ailelerinin de davet edildiği iftar yemeğinde akşam ezanının okunmasının ardından Bünyan Emekli imamlarından Bahattin Ural'ın duaları ile davetliler oruçlarını açtı.

Bu kadar yoğun bir katılımdan dolayı çok duygulandığını ve gururlandığını belirten Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Başgül, "Bizler Türk milliyetçileri olarak yoğun bir maneviyatın yaşandığı Türk İslam dünyasında Ramazan ayını idrak etmenin huzuru içerisindeyiz. Bu tür manevi ortamlarda bir araya gelerek maneviyatımızı güçlendirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş bulunuyoruz, davetimize icabet ederek tüm ülküdaşlarıma başta Bünyan Belediye başkanım Sayın Mehmet Özmen'e, Kayseri Ülkü Ocakları yönetimine ve MHP ilçe Başkanımız Sayın Kadir Yalçın ve İlçe yönetimine teşekkür ederim, ayrıca aramızda bulunan tüm şehit ailelerimizle birlikte aynı maneviyatı paylaşmış olmanın guru ile onlara saygı duyuyor katılan herkese Allah razı olsun diyorum." şeklinde konuştu.

(SK)

07.08.2012 11: 33: 40

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyanlı Ülkücüler İftar Yemeğinde Tek Yürek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement