Burhaniye'de Kız Meslek Lisesi Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kız Meslek Lisesi Tepkisi

Burhaniye\'de Kız Meslek Lisesi Tepkisi

Balıkesir Burhaniye'de, yaklaşık 2 yıl önce boşaltılan Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesinin yapımının gecikmesi velilerin tepkisini topladı.

08.01.2014 12:47  Güncelleme: 12:45

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 2 yıl önce boşaltılan Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin yapımının gecikmesi velilerin tepkisini topladı.

Öğrencilerin 3 ayrı okulda eğitim gördüğünü anlatan Okul Aile Birliği Başkanı Sevin Elsan, eski okulun yıkılarak kısa sürede inşaata başlanmasını istedi. Çürük olduğu gerekçesiyle yaklaşık 2 yıl önce boşaltılan Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin yapımına başlanmaması velilerin tepkisine neden oluyor. Kaymakam Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Fikret Akova ile görüşen veliler, okulun projesinde spor salonunun yer almamasına da tepki gösteriyor. Boşaltılan okulun, uzun bir zaman geçmesine rağmen yıkılmadığını anlatan Okul Aile Birliği Başkanı Sevin Elsan, "Okulun projesinde spor salonunu olmadığını öğrendik. Spor salonunun olmasını istiyoruz. Şu anda öğrenciler, Ticaret Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim görmektedir. Okulun bir an önce yapılmasını istiyoruz. Spor salonu da mutlaka olmalı" dedi.

Okulun yıkımı için 5 yıl önce karar verildiğini anlatan Mustafa Kurt da, "Okul boşaltıldı. Ancak bu güne kadar hiçbir şey yapılmadı. Eski binaların yıkımı bile yapılmadı. Öğrenciler mağdur. Yetkililerden, bir an önce okulun yapımına başlanmasını istiyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kız Meslek Lisesi Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement