Burhaniye'de Kursiyer Dayanışması - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kursiyer Dayanışması

Burhaniye\'de Kursiyer Dayanışması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, müftülüğün açtığı Kuran Kursu sayısı 25’e ulaşırken, kursiyerler arasında da büyük bir dayanışma örneği yaşanıyor.

03.03.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, müftülüğün açtığı Kuran Kursu sayısı 25'e ulaşırken, kursiyerler arasında da büyük bir dayanışma örneği yaşanıyor.

Geçtiğimiz gün Anıt Kuran Kursu'nda okuyan kadınlar, Hacı Mehmet Nuri Yücel Kuran Kursu'na ziyarette bulundu. Kurs öğretmenlerinin öncülüğünde yapılan ziyarete Müftü Oğuz Metin de hazır bulundu. Kurs öğretmenleri Nuray Yılmaz ve Sümeyra Uzun ve kursiyer kadınlara teşekkür eden Müftü Metin, Allah için sevmenin önemi üzerine de durdu. Konuklara ikramlarda bulunan Hacı Mehmet Nuri Yücel Kuran Kursu öğrencileri, ziyaretten memnun olduklarını anlatırken, konuklarla tanıştılar. Bir araya gelen kadınlar, sohbet yaptı ve ilahiler okudu. Karşılıklı ziyaretlerin devam edeceğini anlatan Müfttü Oğuz Metin, kadınlar için açılan kursların büyük ilgi gördüğünü söyledi. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışma içinde olduklarını anlatan Müftü Metin, kurs sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kursiyer Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement