Burhaniye'de Su Borcu Bulunanlara Tebligat Gönderilecek - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Su Borcu Bulunanlara Tebligat Gönderilecek

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal başkanlığında ilk toplantısını yapan Belediyesi Meclisinde su borcu bulunanlara tebligat gönderilmesi kararlaştırıldı.

12.04.2014 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal başkanlığında ilk toplantısını yapan Belediyesi Meclisinde  su borcu bulunanlara tebligat gönderilmesi kararlaştırıldı.

Belediye Meclis Komisyonlarının da belirlendiği ilk meclis toplantısının katipliklerini en genç iki üye Soner Acar ve Erhan Korutürk yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açış konuşmasını yapan Uysal, 2014-2019 dönemi çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.

Oylamalar öncesi CHP grubunun 3 yeni komisyonun kurulması için verdiği önerge, oylama sonucu kabul edildi. Okunan gelir ve gider hesapları CHP'li meclis üyelerinin oyları ile kabul edilirken, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri çekimser yönde oy kullandı.

Ayrıca, belediyeye su borcu olanlara tebligat gönderilmesi ve gün verilmesi, tanınan süre içerisinde borcunu ödemeyenler için yasal çalışma başlatılması karara bağlandı. Yüksek su borcu olanlara da akıllı sayaç takılması gündeme geldi.

Belediye memurları ile Tüm Bel-Sen arasında yapılması gündemde olan toplu iş sözleşmesi için Belediye Başkanı Necdet Uysal'a yetki verilirken, zabıta hizmeti gören çalışanlara da 382 TL fazla mesai verilmesi kararlaştırıldı.

Daha sonra, birinci başkan vekilliğine Levent Acartabak, ikinci başkan vekilliğine de Ali Galip Baş seçildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Su Borcu Bulunanlara Tebligat Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement