Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Kaymakamı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Kaymakamı Ziyaret Etti

Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Kaymakamı Ziyaret Etti

Burhaniye ilçesinde, Vergi Haftası nedeniyle Burhaniye Vergi Dairesi Müdür Vekili Elif Çelik Öztan, Kaymakam İlyas Memiş'i makamında ziyaret etti. Kaymakam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vergi ahlakı ve bilincine sahip olmanın ülkenin kalkınması için önemine vurgu yaptı. Vergi dairesi müdürü ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutlayan Kaymakam Memiş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

28.02.2024 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye ilçesinde, Vergi Haftası nedeniyle Burhaniye Vergi Dairesi Müdür Vekili Elif Çelik Öztan, Kaymakam İlyas Memiş'i makamında ziyaret etti. Konuklarına ikramlarda bulunan Kaymakam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam İlyas Memiş, Vergi Dairesi heyetini makamında kabul etti. İlçedeki vergi mükellefleri ve vergi dairesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, "Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin en önemli finansman kaynaklarından biri olan vergilerin tam ve zamanında tahsil edilmesi, vatandaşların vergi ahlakı ve bilincine sahip olması ülkemizin kalkınması için çok büyük bir öneme sahip. Bu meyanda bu bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen Vergi Haftasını kutluyor, vergilerini zamanında ve aksatmadan ödeyen duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Vergi dairesi müdürü ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutlayan Kaymakam Memiş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Kaymakamı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement