Burhaniyeli Gençlere 8 Altın Madalya - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Gençlere 8 Altın Madalya

Burhaniyeli Gençlere 8 Altın Madalya

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir de yapılan okullar arası Tekvando seçmelerinde 13 madalya kazanan gençler ilçenin gururu oldu.

26.03.2015 11:40

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir de yapılan okullar arası Tekvando seçmelerinde 13 madalya kazanan gençler ilçenin gururu oldu. Orta okullar ve liseler arasında yapılan karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı.

Burhaniyeli Tekvandocular 8 altın, 3 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanırken Aydın da yapılacak grup elemelerinde Balıkesir'i temsil etme hakkı kazandılar. Grup elemelerinde ilk üçe giren sporcuların Adıyaman'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını açıklayan Antrenör Rıza Güven, yoğunluk bir çalışma içine girdiklerini söyledi. Destek olanlara teşekkür eden Antrenör Rıza Güven," Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı Tekvando kurslarında eğitimlere devem ediyoruz. Başarımızda emeği olan, Belediye Başkanımız sayın Necdet Uysal başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri Pekşen', önceki dönem Halk Eğitim Müdürümüz Karanfil Bilgin'e Mevcut Halk Eğitim Müdürümüz Zehra Demirkıran Kılıç'a, İlçe Spor Müdürümüz Ali Keleş'e, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum." Dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Gençlere 8 Altın Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement